Csatlakozz!

 

Miért nem teszel Magyarországért?!
Tegyél Magyarországért!

Magyarország a Mi hazánk. Szeretjük és büszkék vagyunk rá!

Azonban nem nézzük jó szemmel amit a Fidesz tesz. Nem tetszik nekünk a jobboldal kirekesztő politikája, a folyamatos viszálykeltés ember és ember között.

Nevetségesnek gondoljuk, hogy az iskolákban nincs kréta, hogy a kísérleti tankönyvek használhatatlanok és felháborító, hogy az egyetemekre egyre kevesebb ember tud bekerülni! Tiltakozunk a vasárnapi zárva tartás ellen.

Nem szeretjük, ha hazudnak nekünk! Hiszen érezzük, hogy Magyarország nem teljesít jobban! Mi az igazság oldalán állunk!

Fejlődő Magyarországot szeretnénk! A tudásalapú társadalomban hiszünk, olyanba ahol nagyobb figyelmet kap az oktatás, környezetvédelem és az esélyteremtés!

Ha Te is így látod, akkor köztünk a helyed! Az alábbi űrlap kitöltésével csatlakozhatsz a Societas-Baloldali Ifjúsági Mozgalomhoz!

 

[contact-form to=’[email protected]’ subject=’Csatlakozás’][contact-field label=’Név’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail cím’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Születési idő’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Lakcím’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Telefon’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Üzenet:’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]